Selecteer een pagina

Sponsors

Graag bedanken we al onze sponsors. Zij zorgen ervoor dat wij steeds met onze oranje-zwarte koerstenue zichtbaar zijn op boerewegels, jaagpaden, heuvels en afdalingen.

In het bijzonder bedanken we graag deDingen. Tijdens onze maandelijkse “Ride Alongs” verwennen zij onze innerlijke sportmens. We vonden er steeds onze vertrek- en aankomstplaats.

De Dingen

De Dingen is een koffiebar, brunch- en ontbijtplek en verandert ’s avonds in een fijne bruine kroeg, gelegen in het midden van het artistieke eiland Buda in Kortrijk. Naast lunch, lekkere koffie en thee serveren zij ook een grote selectie van lokale bieren. Sinds 2018 zijn ze voor veel mensen een tweede woonkamer geworden. Ze hebben hun best gedaan om een gezellige sfeer te creëren waar iedereen zijn ‘klein gelukske’ kan vinden.

Logo deDingen

Sleep-Line Spiere

Op zoek naar het ultieme slaapcomfort? Zoek niet langer! Sleep-Line biedt met zijn ruime aanbod voor iedereen een oplossing op maat. Met 25 jaar ervaring op de teller, weten we waarover we spreken. Naast uitstekend advies, bieden we u eveneens de beste prijzen aan. Onze winkel is gelegen tussen Kortrijk en Doornik en is makkelijk bereikbaar. Waarom nog wachten? Kom vandaag nog eens langs en ontdek zelf ons uitgebreid aanbod!

Logo Sleep-Line

Kineco 

Kineco is een groeinde multidisciplinaire praktijk opgericht in 2019. Eén duidelijke visie: specialiseten in hun vak (kinesitherapeuten, podologen, psychologen, dietisten, coaches,…) laten samenwerken om een optimaal systeem van hulp te creëren. Dit om zo veel mogelijk soorten klachten aan te pakken. Veelal worden patiënten van hot naar her gestuurd voor ze de juiste therapeut/hulp kunnen krijgen. Onze aanpak moet ervoor zorgen dat deze weg een heel stuk wordt ingekort. Daarom zijn we op zoek naar collega’s die onze groepspraktijk willen aanvullen. 

Logo van Kineco

Veylau

Bij Veylau kunt u terecht voor de bouw van uw website op maat én meer. Nood aan een boekingssysteem voor uw klanten of uw vakantiehuis? Wij kijken samen met u voor de meest geschikte module. Bij ieder pakket voorzien we een basisopleiding, waarin u leert om zelf eenvoudig wijzigingen te maken aan uw website. Benieuwd wat naar wat we voor u kunnen doen? Neem dan zeker een kijkje op de website of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Logo van Kineco